Services

Consultancy

Wij begrijpen bedrijfsprocessen door en door, van contentstrategie tot verandermanagement. Met deze kennis ondersteunen we je graag als je met onze software aan de slag gaat.

Onze consultants werken bij voorkeur op locatie, zodat er samen ideeën bedacht en uitgevoerd kunnen worden. Zo komen we tot een perfecte match tussen software en organisatie.

Implementaties

Het installeren van nieuwe software moet soepel verlopen. Wij hebben ervaring met verschillende implementatiemethodes in diverse branches.

Onze projectmanagers zetten hun kennis graag in om iedere implementatie vlekkeloos te laten verlopen. Onder het credo ‘transparant zijn en doen wat je belooft’ maken zij van elke livegang een succes.

Onderhoud & support

Je wilt altijd beschikken over up & running software. Daarom staat onze serviceafdeling altijd voor je klaar, van Priority Support voor het binnen 1 tot 4 uur oplossen van urgente zaken tot 24/7 Support voor ondersteuning buiten werktijden.

Op de serviceafdeling vinden we persoonlijk contact heel belangrijk. Daarom heb je een vast contactpersoon die je altijd rechtstreeks via e-mail en telefoon kunt bereiken.

Trainingen

Onze software werkt heel intuïtief. Toch kan het rendabel zijn als iemand je de fijne kneepjes van XperienCentral of BlueConic leert. Want dan kun je er als marketeer, webredacteur of ontwikkelaar nog efficiënter mee werken. En dat verschil zie je terug onder de streep.

Wij geven zowel trainingen op maat als standaardtrainingen. Bekijk de agenda om te zien welke trainingen er op de planning staan.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij graag op de hoogte blijven van GX Software?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

  1. Step 1
  2. Bedankt voor uw aanmelding
Step 1

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op!

Ron van Wieringen