GX Software maakt content-optimalisatie minder tijdrovend

GX Software maakt content-optimalisatie minder tijdrovend

Een converterende website is cruciaal voor elke organisatie die digitaal succesvol wil zijn. Daarom kunnen gebruikers van het CMS XperienCentral van GX Software voortaan statistieken inzien over de prestaties van gepersonaliseerde webcontent. Zo kunnen ze direct de zwakkere plekken onder handen nemen.

Meer conversie

XperienCentral kan statistieken over gepersonaliseerde content voortaan ontsluiten, omdat GX Software de koppeling met Google Analytics heeft verbeterd. ‘Het personaliseren van websites is key in digital marketing’, zegt Lútzen Luinenburg, Product Manager van XperienCentral. ‘Nu gebruikers kunnen zien welke gepersonaliseerde content goed converteert en welke niet, helpen we ze nog beter om hun conversie op de website te verbeteren.’

Tijd besparen

Een ander voordeel van de verbeterde koppeling tussen XperienCentral en Google Analytics, is dat gebruikers tijd besparen. Voorheen moesten ze inzichten over de gepersonaliseerde content raadplegen via Google Analytics. Deze data hebben ze nu direct tot hun beschikking, als ze in XperienCentral de desbetreffende content aan het bewerken zijn.

Any questions? Feel free to contact us!

Hans Arnouts
Hans Arnouts

chief marketing officer

Newsletter subscription

Would you like to be kept informed of GX Software? Sign up for our newsletter!

Newsletter